Blog – Overlay – 1 Column

Primjeri balansiranih obroka zaručak

Pileći filet je uvijek kvalitetan izbor za obrok. U kombinaciji s grilovanim povrćem (paprika, brokula, luk, tikvice, patlidžan), soja sosom i sjemenkama susama uživat će sva čula. Filet lososa ili tunjevine pečen s maslinovim uljem i bijelim lukom, šparogama, tikvicama ili špinatom. Za potpuni...

Read More

Primjeri balansiranih obroka zaručak

Za ljubitelje paste predlažemo porciju špageta od durum pšenice (ili spelte ili heljde kao gluten free opciju) u maslinovom ulju, s kozicama, cherry paradajzom, bijelim lukom, listićima svježeg bosiljka i orasima. Pastu kuhajte koliko je napisano na kutiji, nikako duže. Oprezno s količinom. Uz...

Read More

Primjeri balansiranih obroka zadoručak

Tostirani integralni kruh, jaje na oko s biberom, cherry paradajz, svježi bosiljak. Pura sa nemasnim sirom, vrhnjem, sjemenkama suncokreta i susama, povrćem po želji i začinskim biljem (ili mikrobiljem). Kuhana jaja sa salatom od matovilca, rotkvice, cherry paradajza, luka i mladog sira.

Read More