Pileći filet je uvijek kvalitetan izbor za obrok. U kombinaciji s grilovanim povrćem (paprika, brokula, luk, tikvice, patlidžan), soja sosom i sjemenkama susama uživat će sva čula. Filet lososa ili tunjevine pečen s maslinovim uljem i bijelim lukom, šparogama, tikvicama ili špinatom. Za potpuni...
Za ljubitelje paste predlažemo porciju špageta od durum pšenice (ili spelte ili heljde kao gluten free opciju) u maslinovom ulju, s kozicama, cherry paradajzom, bijelim lukom, listićima svježeg bosiljka i orasima. Pastu kuhajte koliko je napisano na kutiji, nikako duže. Oprezno s količinom. Uz...
Tostirani integralni kruh, jaje na oko s biberom, cherry paradajz, svježi bosiljak. Pura sa nemasnim sirom, vrhnjem, sjemenkama suncokreta i susama, povrćem po želji i začinskim biljem (ili mikrobiljem). Kuhana jaja sa salatom od matovilca, rotkvice, cherry paradajza, luka i mladog sira.
Humus s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, sjemenkama, svježom salatom, maslinama i začinskim biljem. Kao prilog možete nasjeckati mrkvu na štapiće, a odlično se kombinira i sa zdravim krekerima i integralnim hljebom. *Domaći humus možete napraviti od slanutka u kombinaciji sa kuhanom ili pečenom cveklom,...
Za povećanje metaboličke fleksibilnosti možete jedan dan u mjesecu kalorijski unossvesti na do 500 kcal. Obično se taj dan unose voda i zeleno lisnato povrće. Ostale dane,potrebno je unijeti minimalno 1200 kcal.Bazalni metabolizam predstavlja potrebnu energiju za rad svih organa i organskihsistema tijekom 24h...
3.Jedite juhe izrađene na temeljcu (ribljem, pilećem, telećem, goveđem, povrtnom). Juha jeodličan način za unos vitamina i minerala te kolagena. Svakodnevno jedenje juhe smanjit ćeukupni energetski unos tijekom dana i olakšati mršavljenje. Kolagen iz temeljca odličan jesaveznik obnove i regeneracije sluznice crijeva, kože, hrskavica...